Arrangementen

Rondvaart & Lunch arrangement

Met ons rondvaart & lunch arrangement combineert u een rondvaart met een overheerlijke lunch bij Dijkers Eten & Drinken.

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Rondvaart & huurfiets ARRANGEMENT

Met ons rondvaart & fiets arrangement combineert u een rondvaart met een prachtige fietstocht door Haarlem en omgeving.

Unieke Rondvaart Arrangementen in Haarlem

Wil je graag Haarlem ontdekken door middel van een ontspannende rondvaart? Haarlem Canal Tours verzorgt niet alleen maar rondvaarten, maar ook rondvaart arrangementen. Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker, onze rondvaart mogelijkheden bieden een fantastische manier om Haarlem vanaf het water te bewonderen. Lees verder om meer te ontdekken over onze verschillende arrangementen, waaronder heerlijk lunchen op het water met ons Rondvaart en Lunch arrangement. Of maak er een sportieve dag door middel van ons Rondvaart en Huurfiets arrangement.

Voor een onvergetelijke rondvaart in Haarlem kies je natuurlijk Haarlem Canal Tours. Ontdek, leer en geniet van de stad zoals nooit tevoren.

Verken Haarlem vanaf het water

Wanneer je Haarlem betreedt wordt je direct betoverd door haar vele grachten en sfeervolle ambiance. De grachten zijn een perfecte manier om Haarlem en al haar schoonheid te ontdekken. Onze rondvaart arrangementen zijn ontworpen om een perfect uitzicht te bieden op de adembenemende architectuur en verborgen juweeltjes binnen Haarlem. Stap aan boord van de comfortabele rondvaartboot en geniet van de prachtige stad met een heerlijke lunch. Of stap na de rondvaart direct op de fiets met ons fiets arrangement.

Ervaar Haarlem vanuit een nieuw perspectief met een luxe rondvaart arrangement

Reserveren voor onze rondvaart arrangementen is eenvoudig.  Kies het arrangement dat het beste bij je past en boek eenvoudig online. Voor specifieke vragen kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Maak van je bezoek aan Haarlem een onvergetelijke ervaring met onze rondvaart arrangementen. Wie wil nou geen ontspannende boottocht op een luxe sloep met een heerlijke lunch aan boord? Verken de charme van Haarlem vanaf het water leer meer over de rijke geschiedenis van de stad.

Boek vandaag nog je rondvaartarrangement en ontdek de verborgen schatten van deze prachtige stad!

Opstappen op de rondvaartboot

De rondvaartboot vertrekt vanaf een exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie. Onze sloep kan je altijd vinden in het hart van het stadscentrum, bij Spaarne 17.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU