Schipper Haarlem

Vaar mee met een schipper in Haarlem

Ontdek Haarlem op een unieke en betoverende manier met Haarlem Canal Tours.

Stap aan boord van De Cornelia, een luxueuze 12-persoons sloep, en laat u door schipper Jeroen Hagen meevoeren door de wonderschone plekjes die Haarlem te bieden heeft.

Haarlem Canal Tours open sloep met gasten

Als geboren Haarlemmer en gepassioneerde liefhebber van deze betoverende stad, kent Jeroen de ins en outs als geen ander. Zijn jarenlange ervaring als schipper garandeert een vakkundige en boeiende rondvaart.

Laat u verrassen door de verhalen die Jeroen met liefde deelt tijdens de tocht. Hij weet feilloos aan te voelen wat voor gasten aan boord zijn en past zijn verhalen daarop aan. Of u nu een geschiedenisfanaat bent, geïnteresseerd bent in architectuur of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, Jeroen zorgt ervoor dat u een onvergetelijke ervaring heeft.

De comfortabele sloep biedt ruim plaats aan 12 personen en is voorzien van zachte zitplaatsen en een fluisterstille motor. Dit stelt u in staat om optimaal te genieten in een ontspannen tempo. Tijdens de ongeveer 75 minuten durende tocht over het Spaarne, de Grachten en de Leidsevaart wordt u ondergedompeld in een persoonlijke en intieme sfeer. Haarlem Canal Tours staat bekend als de enige rondvaartsloep die dagelijks volgens een dienstregeling vertrekt. Hoewel de route vastligt, is het verhaal dat Jeroen vertelt telkens uniek en boeiend.

Beleef Haarlem op een manier zoals u het nog nooit eerder heeft ervaren. Reserveer nu uw plek aan boord van De Cornelia en laat u betoveren door de schoonheid van deze historische stad.

Direct boeken

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Prive Vaarttocht - Haarlem Canal Tours

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Private Canal Tour in Haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU