Rondvaart Haarlem – varen door de grachten van Haarlem

Rondvaart Haarlem - wat je moet weten

Laat je verrassen door een rondvaart over het Spaarne

Haarlem is een stad vol charme en historie, en een van de beste manieren om dat te zien is vanaf het water. Stap aan boord van een rondvaartboot en laat je meevoeren langs de mooie grachten en het Spaarne. Je ziet de stad vanuit een ander perspectief. En dit terwijl je geniet van de rust van een luxe sloep.

De rondvaart duurt ongeveer 75 minuten. De schipper weet je veel te vertellen over Haarlem en haar prachtige historie. Bijvoorbeeld hoe de grachten in de middeleeuwen werden gebruikt voor handel, verdediging en vervoer.

De sloep is ten alle tijden open zodat je altijd kan genieten van de zon.

Wil je meer weten over Haarlem, en haar grachten? Lees dan hier verder.

Haarlem ontdekken vanaf het water

Direct boeken

Rondvaart Haarlem luxe sloep Cornelia

Rondvaart op een sloep in Haarlem

Rondvaart Haarlem luxe sloep Cornelia

Haarlem heeft veel te bieden voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Tijdens de rondvaart door Haarlem kom je langs allerlei bezienswaardigheden die je meer vertellen over het verleden en het heden van de stad. Zo zie je de imposante Grote of Sint-Bavokerk, de sfeervolle huizen langs het Spaarne, en natuurlijk de beroemde molen De Adriaan. Je wordt rondgeleid door een deskundige schipper die je alles kan vragen over de stad en haar verhalen.

Wil je Haarlem vanaf het water ontdekken? Stap dan aan boord van een leuke rondvaart sloep, en dobber gezellig met elkaar door de grachten van Haarlem. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad, zoals het Teylers Museum, de Grote Kerk en de Waag. Een rondvaart duurt ongeveer een 75 minuten.

Een rondvaart door Haarlem is een betaalbaar en gezellig uitje voor jong en oud. De prijzen vind je onder de knop ‘boek nu’ in de header.

Arrangement bij de rondvaart

Haarlem Canal Tours boat tour

Als je langer wilt genieten van Haarlem, kun je ook een lunch arrangement boeken bij de rondvaart. Ook wanneer je graag Haarlem vanaf de kant wil ontdekken is er de mogelijkheid om een fiets arrangement naast de rondvaart te nemen.

Haarlem Canal Tours boat tour
Zakelijk evenement op het water Haarlem Canal Tours

Waar kan ik opstappen op de boot?

De Haarlem Canal Tours sloep vertrekt vanaf het hart van het stadscentrum aan Spaarne 17.

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Prive Vaarttocht - Haarlem Canal Tours

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Private Canal Tour in Haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU