Onze boot

Cornelia - Haarlem Canal Tours

Onze boot

Seafury 730 Comfort

Haarlem Canal Tours vaart met een modern uitgeruste en zeer comfortabele Seafury 730 Comfort sloep, genaamd de Cornelia. De Cornelia is 8m lang, 2,67m breed, zeer stabiel en makkelijk te betreden.

De sloep is gekeurd voor 16 personen. Omdat Haarlem Canal Tours de vaartochten voor groepen tot en met maximaal 12 gasten aanbiedt, kunnen u en uw gasten altijd comfortabel zitten. Boven de voorsteven bevindt zich het zonnedek.
De uitrusting aan boord voldoet aan de gestelde veiligheidsvoorschriften en er zijn voldoende zwemvesten beschikbaar, ook voor de kinderen.

Van alle luxe voorzien

De Cornelia heeft koeling aan boord. Tijdens de rondvaarten worden uitsluitend gekoelde frisdranken aangeboden. Tijdens privétochten of evenementen is het op aanvraag mogelijk om alcohol te serveren.

De Cornelia is uitgerust met een audio-installatie met bluetooth connectie waar uw smartphone op aangesloten kan worden zodat u tijdens het varen kunt genieten van uw favoriete muziek. Dit alles maakt uw tocht over de wateren van Haarlem tot een heerlijke ervaring.

haarlemcanaltours.com
BOEK NU