Privé rondvaart

Genieten van een mooie dag op het water met een privé rondvaart!

Ontdek Haarlem op haar mooist met een privé rondvaart!
Details

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.

Vier uw verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar een mooie dag of avond met uw vrienden en familie in onze open sloep op het water. De luxe en zeer comfortabele Seafury 730 Comfort Sloep biedt plaats aan maximaal 12 gasten.

Direct een offerte voor een privé rondvaart aanvragen? Gebruik dan het aanvraagformulier op deze pagina

Meer informatie privé rondvaart Haarlem incl. drank & catering

Onze open sloep is te huur voor privétochten. De huur is altijd inclusief onze ervaren schipper Jeroen die u gastvrij ontvangt op zijn modern uitgeruste sloep. Jeroen is een rasechte Haarlemmer en kan u veel vertellen over alle bijzondere bezienswaardigheden die u langs de route tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan bekende gebouwen als de Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, De Molen Adriaan, het Teylers Museum en de Grote of St. Bavo Kerk.

De sloep is uitgerust met koeling aan boord. Wij verzorgen namelijk graag de catering voor u, zoals gekoelde drank, tapas of andere hapjes naar keuze. Alles om u een zorgeloze en heerlijke leuke dag te bezorgen!
Haarlem Canal Tours maakt al jaren gebruik van vaste restaurant- en cateringpartners restaurant Zuidam, Dijkers Eten & Drinken en Jamon Jamon Delicatessen.

Vraag een offerte aan!

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Canal tour op het water in Haarlem

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Cornelia op het water in haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU