Luxe sloep Haarlem

Varen op een luxe sloep in Haarlem  

Ontdek de rijke historie van de stad door de lens van onze exclusieve rondvaart op onze open sloep.  

Verken de historische binnenstad van Haarlem aan boord van onze exclusieve luxe sloep. Bij Haarlem Canal Tours bieden we een unieke gelegenheid om de prachtige architectuur, musea en historische schatten van Haarlem te ontdekken. Of je nu een lokale inwoner bent of een toerist, onze luxe sloep vormt de perfecte reisgezel om de verborgen schatten van de stad te onthullen.

Rondvaart Haarlem luxe sloep Cornelia

Met onze rondvaart krijg je de gelegenheid om de stad vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Of je nu de stad door nieuwe ogen wilt bekijken als inwoner of de stad voor de allereerste keer verkent als toerist, onze rondvaart in Haarlem biedt een betoverende ervaring die je niet wilt missen.

Ons aanbod omvat diverse rondvaarten om aan je wensen te voldoen. De populaire “Rondje Haarlem” rondvaart duurt 50 minuten en voert je langs de meest prachtige bezienswaardigheden van Haarlem, zoals het Teylers Museum, de St. Bavo-kathedraal en het Frans Hals Museum. Als je wat meer tijd hebt en de minder bekende plekken wilt verkennen, is onze “Molen tot Molen” vaartocht ideaal. Deze tocht van 90 minuten voert je over het Spaarne van molen de Adriaan naar molen de Eenhoorn. Onderweg kun je genieten van het stadscentrum van Haarlem, woonboten, groene oevers en statige herenhuizen langs het Spaarne.

Je stapt aan boord van onze luxe sloep ‘De Cornelia’ bij ons startpunt aan het Spaarne, ter hoogte van nummer 17. Tijdens de rondvaart kun je genieten van hapjes en drankjes. Met een schilderachtig uitzicht op het Spaarne en de historische bezienswaardigheden is dit de ideale plek om te ontspannen en je voor te bereiden op je tocht. Of je nu een speciale gelegenheid viert of een zakelijk evenement organiseert, Haarlem Canal Tours biedt een op maat gemaakte ervaring die naadloos aansluit op jouw wensen. Van verjaardagen tot bedrijfsfeesten, wij zorgen ervoor dat je evenement een unieke flair krijgt met een rondvaart door het hart van Haarlem.

Maak je rondvaart compleet met een selectie heerlijke hapjes en drankjes aan boord. Of je nu zin hebt in een traditionele Nederlandse appeltaart of een lokaal gebrouwen Haarlems biertje, wij garanderen dat je rondvaart een culinaire belevenis wordt die je niet snel zult vergeten.

Begin je rondvaart in comfort en stijl op ons startpunt. Hier kun je genieten van hapjes en drankjes voordat je aan boord gaat. Met een prachtig uitzicht op het pittoreske Spaarne en de historische bezienswaardigheden van Haarlem is dit de perfecte plek om te ontspannen en je voor te bereiden op je rondvaart. Of je nu een speciale gelegenheid viert of een zakelijk evenement organiseert, Haarlem Canal Tours staat garant voor een op maat gemaakte ervaring die naadloos aansluit op je wensen. Van verjaardagen tot bedrijfsfeesten, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een unieke touch krijgt met een rondvaart door het hart van Haarlem.

Maak je rondvaart compleet met een selectie heerlijke hapjes en drankjes aan boord. Of je nu zin hebt in een traditionele Nederlandse appeltaart of een lokaal gebrouwen Haarlems bier, wij zorgen ervoor dat je rondvaart een gastronomische ervaring wordt die je niet snel zult vergeten.

Direct boeken

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Prive Vaarttocht - Haarlem Canal Tours

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Private Canal Tour in Haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU