Rondvaart Haarlem

Open sloep rondvaart in Haarlem

Ontdek Haarlem op haar mooist met een prachtige rondvaart!
Details

Onze kleinschalige en persoonlijke rondvaart in Haarlem, voert u over de beeldschone binnenwateren van de stad. Vanaf het water heeft u een uniek uitzicht op de mooiste gebouwen en monumenten die deze historische stad rijk is. Zo vaart u onder meer over de prachtige rivier het Spaarne, Haarlem’s oudste gracht de Bakenessergracht, de Singels en de statige Nieuwe Gracht.

Ontdek de stad op haar mooist en boek een rondvaart in onze open sloep!

De geschiedenis van Haarlem ontdekken tijdens rondvaart in Haarlem

De tour is in het Nederlands en in het Engels te volgen. De sloep vertrekt vanaf een exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details.

Tijdens de tour vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Patronaat, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

Haarlem Canal Tours vaart altijd in de lente en (na)zomermaanden – van april t/m oktober – iedere dinsdag t/m zondag. Onze rondvaartboot vertrekt om 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 en 17:30 uur.

De prijs van onze gewone tour bedraagt € 17,- (incl. 9% BTW/excl. 6% booking fee) per persoon. Met het online boeken van een ticket bent u direct verzekerd van een plaats op onze open sloep.

De rondvaart duurt in totaal 75 minuten waarin u uitleg krijgt over alle mooie plekjes van het prachtige Haarlem. Daarnaast is er volop ruimte tot het stellen van vragen. Ontdek de stad op haar mooist en boek direct uw ticket!

Direct boeken

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU