Rondvaart Haarlem

Verken het Haarlem met een ontspannen rondvaart

Ontdek de historische binnenstad en verborgen juweeltjes van het Spaarne in Haarlem

Welkom aan boord bij de rondvaart van Haarlem Canal Cruises, waar we je uitnodigen voor een betoverende ontdekkingsreis door het prachtige Haarlem.

De rondvaart aan boord van een luxe sloep biedt je een onvergetelijke kijk op Haarlem en haar rijke geschiedenis. Stap aan boord van de luxe sloep en laat de ervaren schipper je meenemen op een reis langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem.

Haarlem ontdekken vanaf het water

Maak kennis met Haarlem vanuit het water met een rondvaart

Sinds hun oorsprong hebben de grachten van Haarlem de stad gevormd.  Ze vervulden een cruciale rol in handel en transport, waardoor Haarlem flink begon te groeien.

Bij Haarlem Canal Tours nodigen wij je uit om deze grachten met ons te verkennen. Aan boord van onze luxueuze sloep, De Cornelia, kun je op unieke wijze de waterwegen van Haarlem ervaren. Terwijl je geniet van de rust en het uitzicht vanaf de grachten, bieden wij je de kans om een glimp op te vangen van de historische gebouwen en monumenten.

Ervaren schipper en verhalenverteller Jeroen Hagen begeleid je tijdens de reis over de kronkelende waterwegen. Jeroen weet de geschiedenis van de Haarlemse grachten tot leven te brengen door het vertellen van boeiende verhalen. Met elke rondvaart door de grachten van Haarlem zal je nieuwe inzichten en ontdekkingen verwerven.

Boek nu je rondvaart bij Haarlem Canal Tours en dompel jezelf onder in het verleden van de Haarlemse grachten. Laat je betoveren door de charme en schoonheid van Haarlem en word deel van haar voortdurende verhaal. Ervaar de tijdloze magie van de grachten terwijl je jezelf verdiept in de geschiedenis van deze betoverende stad.

Direct boeken

Rondvaart Haarlem luxe sloep Cornelia

Beleef intieme en persoonlijke ervaringen op het water

Rondvaart Haarlem luxe sloep Cornelia

Bij Haarlem Canal Tours ben je aan het juiste adres voor groepsuitjes. Of het nu een borrel, verjaardag, familiedag, bruiloft of zakelijk evenement is, wij zorgen voor een onvergetelijke rondvaart. Ontdek Haarlem samen met vrienden, familie of collega’s en geniet van onze speciale arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart met lunch, of achteraf een ontspannen rondje fietsen door Haarlem.

Ontdek Haarlem via het water door een rondvaart

Vaar mee op onze rondvaart rondom het historische centrum van Haarlem en laat je door ervaren schippers leiden langs de mooiste bezienswaardigheden, zoals het Teylers Museum, Molen de Adriaan, de Jopenkerk en het Frans Hals Museum. Leer meer over de rijke geschiedenis en geheimen van de stad terwijl je geniet van een hapje en drankje aan boord.

Zakelijk evenement op het water Haarlem Canal Tours

Opstap locatie voor de rondvaart in Haarlem

De rondvaart sloep van Haarlem Canal Tours vertrekt van Spaarne nummer 17

haarlemcanaltours.com
BOEK NU