Rondvaart & Huurfiets

MAAK DE LEUKSTE FIETS- ÉN BOOTTOCHT VAN HAARLEM!

Ontdek Haarlem op haar mooist!
Details

Combineer de open sloep rondvaart met een fietstocht door Haarlem en omgeving. Met de rondvaart van Haarlem Canal Tours ontdekt u de historische binnenstad op een comfortabele manier. Daarna laat de bruisende energie van Haarlem achter zich en kunt u de prachtige natuurgebieden rondom Haarlem verkennen.

RONDVAART OP ZATERDAG & FIETSEN OP ZONDAG
Het rondvaart & fiets arrangement is geldig voor twee aaneensluitende dagen. U geeft zelf tijdens het reserveringsproces aan op welke dag u de fiets wilt gebruiken. Dit kan op dezelfde dag als de boottocht zijn, maar ook een dag eerder of later. Zo kunt u bijvoorbeeld de boot huren op zaterdag en uw fietstocht op zondag inplannen, of andersom natuurlijk!

De tour is in het Nederlands en in het Engels te volgen. Onze sloep vertrekt vanaf de exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan het Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (Recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details. Door de kleinschaligekarakter van maximaal 12 gasten is er alle ruimte voor uw vragen.

Tijdens de boottocht vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Kantoor ING, Patronaat, Bisdom, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

Boot huren op zaterdag en fietsen op zondag?

Het kan bij Haarlem Canal Tours!

Het Boot & Bike arrangement is geldig voor twee aaneensluitende dagen. U geeft zelf aan op welke dag u de fiets wilt gebruiken. Dit kan op dezelfde dag als de boottocht zijn, maar ook een dag eerder of later. Zo kunt u bijvoorbeeld de boot huren op zaterdag en uw fietstocht op zondag inplannen, of andersom natuurlijk! Geef tijdens het online reserveren aan op welke datum u de beschikking wilt hebben over de huurfiets, dan regelen wij de rest.

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours
Haarlem ontdekken vanaf het water

Tourinformatie boottocht Haarlem

De sloep vertrekt vanaf de exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan het Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details. Door de kleinschalige opzet van maximaal 12 gasten is er alle ruimte voor uw vragen.

Tijdens de boottocht vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Patronaat, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

DIRECT BOEKEN

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Canal tour op het water in Haarlem

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Cornelia op het water in haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU