Ervaar Haarlem

Ontdek de Geschiedenis van Haarlem met een Luxe Privé Sloeptocht

Ervaar Haarlem met een rondvaart

Stap aan boord en ontdek de betoverende geschiedenis van Haarlem tijdens een onvergetelijke vaartocht. Of u nu op zoek bent naar het huren van een boot in Haarlem of specifiek interesse hebt in een sloep, bij ons bent u aan het juiste adres.

Luxe open sloep huren met schipper Haarlem

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om een sloep te huren, maar ook de expertise van onze ervaren schipper en verhalenverteller, Jeroen Hagen. Als trotse Haarlemmer neemt Jeroen u met passie en kennis mee door de stad, terwijl hij boeiende verhalen deelt in zowel het Nederlands als het Engels.

Het varen door Haarlem biedt u een unieke kans om de rijke geschiedenis van de stad te ontdekken.

Bij Haarlem Canal Tours bieden we zowel groepsrondvaarten als privé rondvaarten door Haarlem aan. Geniet van een exclusieve privétour met een boot door Haarlem, ideaal voor bijzondere gelegenheden of intieme uitstapjes met familie en vrienden. Voor een nog persoonlijkere ervaring is het ook mogelijk om een privé groepssloep te boeken. Bij Haarlem Canal Tours staat de luxe van een persoonlijke benadering en aandacht voor elke gast centraal.

Als u op zoek bent naar een privé sloep met schipper in Haarlem, bieden wij u een unieke en onvergetelijke ervaring. Of u nu kiest voor een begeleide tour door Haarlem of een ontspannen sloeptocht, Haarlem Canal Tours biedt u een nieuwe kijk op het historische centrum van Haarlem.

Boek nu uw rondvaart of sloeptocht en ontdek Haarlem op haar meest schilderachtige manier – vanaf het water. Laat Haarlem niet langer wachten, ze verwelkomt u met open armen.

Direct boeken

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Prive Vaarttocht - Haarlem Canal Tours

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Private Canal Tour in Haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU