Rondvaart & Lunch

RONDVAART HAARLEM EN LUNCH BIJ DIJKERS ETEN & DRINKEN

Ontdek Haarlem op haar mooist!
Details

Combineer de rondvaart van Haarlem Canal Tours met een heerlijke lunch bij Dijkers Eten & Drinken.

U volgt onze volledige rondvaart. Voorafgaand of aansluitend op de rondvaart wandelt u in vijf minuten naar Dijkers Eten & Drinken, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch die bestaat uit een kop soep met een broodje naar keuze van de lunchkaart en koffie of thee. Kijk hier voor de volledige lunchkaart. Dijkers Eten & Drinken bevindt zich in één van de meest pittoreske winkelstraten van Haarlem, de Warmoesstraat, op een steenworp afstand van de Bavo, en beschikt over een mooi terras.

Haarlem Canal Tours vaart altijd in de lente en (na)zomermaanden – van april t/m oktober – iedere dinsdag t/m zondag. Onze boot vertrekt om 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 en 17:30 uur.

De prijs van de tour bedraagt €29,95 (incl. 9% BTW/excl. 6% booking fee) per persoon voor rondvaart en lunch.

De tour is in het Nederlands en in het Engels te volgen. De sloep vertrekt vanaf een exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details.

Tijdens de tour vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Patronaat, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

DIRECT BOEKEN

Rondvaart

De stad op haar mooist: vaar mee in onze open sloep door het centrum van het prachtige Haarlem.

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU