Zakelijk

SLOEP HUREN: HAARLEM CANAL TOURS BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN!

Onze sloep huren is de ideale manier om een onvergetelijke dag te maken van uw zakelijke evenement. Of u nu een succes wilt vieren met uw team, een nieuwedeal beklinkt met uw klant of uw personeel wilt trakteren op een heerlijke vaartocht of avond op het water: de open sloep van Haarlem Canal Tours biedt u vele mogelijkheden!

Altijd voldoende zitruimte door kleinschalige tocht met gehuurde sloep

Onze tochten zijn kleinschalig (maximaal 12 personen) en laagdrempelig. U huurt onze sloep altijd inclusief onze ervaren schipper Jeroen die u gastvrij ontvangt op de modern uitgeruste en zeer comfortabele Seafury 730 Comfort sloep, genaamd de Cornelia. Indien gewenst vertelt deze rasechte Haarlemmer u en uw gasten graag meer over alle prachtige bezienswaardigheden langs de route.

Vraag direct een offerte aan voor uw zakelijke event en vul het aanvraagformulier in en Jeroen neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

’s Avonds onze sloep huren en afsluiten met een diner bij een van onze partners?

Wij varen ook ’s avonds. Desgewenst organiseren we aansluitend op de vaartocht een diner voor u bij een van onze partners Restaurant Dijkers of Restaurant Zuidam. Wij kunnen drankjes & catering, tapas of andere bites aan boord voor u verzorgen. Via het aanvraagformulier kunt u al uw specifieke wensen (datum, vertrektijd, duur event, aantal gasten, wensen m.b.t. catering etc.) aangeven. Haarlem Canal Tours neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een succes te maken van uw zakelijke event!

Vraag een offerte aan!

Rondvaart

De stad op haar mooist: vaar mee in onze open sloep door het centrum van het prachtige Haarlem.

Prive rondvaart

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.

haarlemcanaltours.com
BOEK NU