Verken Haarlem van Nes tot Mooie Nel: Een Unieke Rondvaart

Verken Haarlem op een Betoverende Rondvaart

Ontdek de Pracht, Geschiedenis en Geheimen van Haarlem aan Boord van De Cornelia

Verken Haarlem op een unieke en intieme manier met Haarlem Canal Tours. Laat uzelf verwonderen door de prachtige stad terwijl u aan boord stapt van onze luxueuze sloep, De Cornelia, en u laat meevoeren langs de schilderachtige waterwegen van Haarlem.

Geschiedenis - Molen De Adriaan

Tijdens deze betoverende reis van de Nes naar de Mooie Nel wordt u overweldigd door de diversiteit en schoonheid die de stad te bieden heeft. Laat onze ervaren schipper en verteller, Jeroen Hagen, u begeleiden. Met zijn diepgaande kennis van Haarlem en haar rijke geschiedenis onthult hij de best bewaarde geheimen van de stad en neemt hij u mee op een meeslepende tijdreis.

Terwijl u geniet van de rondvaart, krijgt u de kans om de prachtige historische gebouwen en monumenten te bewonderen die de grachten omringen. Van de majestueuze Sint-Bavokerk tot de betoverende hofjes, elke hoek van Haarlem heeft zijn unieke verhaal te vertellen.

Een rondvaart met Haarlem Canal Tours is niet zomaar een sightseeing trip, het is een diepgaande ervaring die u de ware essentie van de stad laat voelen en begrijpen. Het is een kans om de onweerstaanbare charme en buitengewone schoonheid van Haarlem te ontdekken en deel te worden van haar voortdurende verhaal.

Aarzel niet langer en boek nu uw onvergetelijke rondvaart met Haarlem Canal Tours om Haarlem van Nes tot Mooie Nel te ontdekken. Laat u betoveren door de unieke charme en buitengewone schoonheid van deze stad en laat u meevoeren door haar fascinerende verhalen en legendes. Mis deze unieke kans niet!

Direct boeken

Boat and bike Haarlem - Haarlem Canal Tours

Arrangementen

Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
Prive Vaarttocht - Haarlem Canal Tours

PRIVÉ VAARTOCHTEN​

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.
Private Canal Tour in Haarlem

Zakelijke evenementen

Maak dan gebruik van onze zakelijke rondvaarten en huur de sloep met schipper voor een mooie dag.
haarlemcanaltours.com
BOEK NU